Lauri Metsälampi

Lauri Metsälampi

Yrittäjä, LKV
puh. 040 416 5196
lauri.metsalampi@spkoti.fi

Olen rauhallinen ja ihmisläheinen myynnin ammattilainen. Myyntityötä olen tehnyt erittäin vaativissa ympäristöissä jo 15 vuotta. Kiinteistöalalla olen toiminut vuodesta 2006. Ensin yritysten ja toimitilojen parissa, mutta kutsumukseni auttaa ihmisiä vei minut asuntojen - ihmisten ja perheiden pariin.

Asuntojen myynti on projektien ja kokonaiskuvan hallintaa - tämä on yksi selkeistä vahvuuksistani. Tartun toimeen ripeästi, mutta hallitusti ja harkiten! 

Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan molemminpuolinen luottamus sekä loistava suunnitelma. Tästä syystä käymme myyjän kanssa koko prosessin läpi ja suunnittelemme myynnin aina aikatauluja myöten. Myynnin edetessä informoin osapuolia säännöllisesti ja sovitusti.

Minulle se tärkein asia on kuunnella asiakasta. Se vie kohti onnistunutta asuntokauppaa. 

Iloinen mieli kaikille - kiitos, että valitset minut!

Jani Käki

Jani Käki

Yrittäjä, KiAT
puh. 050 573 6534
jani.kaki@spkoti.fi

Välitysalan kruununjalokivi palveluksessanne! Monissa liemissä keitetty myynnin ammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun tiukimmassakaan tilanteessa.

Sosiaalisuus ja helposti lähestyttävyys ovat ehdottomia valttikorttejani, sillä kaiken perustana on asiakkaan ja välittäjän keskinäinen henkilökemia ja luottamus. Tähän kun lisätään maksimaalinen kilpailuvietti ja periksiantamattomuus, ovat ainekset parhaalle mahdolliselle lopputulokselle valmiina.

Yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä matkalla tavoitteeseen - vain teot ratkaisevat.

Miksi tyytyä hyvään, kun voit saada parasta - ota rohkeasti yhteyttä!

Tommi Paaja

Tommi Paaja

Osakas, LKV
puh. 050 525 7401
tommi.paaja@spkoti.fi

Kiinteistönvälityksen ammattilainen, jonka avulla asunto tulee myydyksi tyylillä ja taidolla - ja mikä tärkeintä, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hoidan asunnon myynnin alusta loppuun yhtä huolellisesti ja tehokkaasti, kuin myisin omaa asuntoani. Minun kanssani on erittäin helppo tulla toimeen. Pyrin todistamaan kaikille asiakkailleni, että asunnon myyminen voi olla jopa hauskaa!

LKV-tutkinnon lisäksi minulta löytyy yliopistotutkinto kaupalliselta alalta, joten ymmärrän myös, miten markkinat toimivat. Tulin alalle vuonna 2010 ja myyntityötä olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tommi Toivanen

Tommi Toivanen

Osakas, myyntineuvottelija
puh. 050 355 1975
tommi.toivanen@spkoti.fi

Olen rento ja helposti lähestyttävä ihminen. Asiakaspalvelu- ja myyntityötä minulla on takana useampia vuosia, ja myynti hoituu aina raudanlujalla ammattitaidolla.

Asunnon myynti lähtee aina asiakkaan ja välittäjän keskinäisestä henkilökemiasta, joka on aina ollut itselleni vahvuus. Tähän lisättynä todella kova voittamisen halu ja omistautuneisuus tekemiselle, ovat lähtökohdat onnistuneelle asuntokaupalle valmiina.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken perusta ja tukijalka, ja siihen panostankin sataprosenttisesti.

Ole rohkeasti yhteydessä – kiitos luottamuksesta!