08.02.2018

Asiakkaidemme palautteita

Laadukkaat asuntokaupat eivät synny sattumalta. Vuonna 2017 teimme 103 asuntokauppaa. Mitatun (Surveypal) asiakaspalautteen keskiarvon ollessa 9,4 (asteikolla 0-10). NPS-luku, suositteluindeksi, erinomainen +81 

"Meihin otettiin yhteyttä todella ripeästi ja asiointimme eteni joka suhteessa nopeasti ja meille vaivattomalla tavalla. Luottamusta herättävää asiantuntemusta ja ihmisläheistä palvelua, josta jäi hyvä vaikutelma."

"Koko projekti sujui alusta maaliin todella mallikkaasti. Tietoa tuli hyvin matkan varrella ja kauppa syntyi nopeasti."

"Maanläheinen palvelu ja asioiden selvittäminen huolellisesti jos joku asia vaivasi. Tuli tunne että ollaan kiinnostuneita meidän asioista."

"Kiinteistönvälittäjä kuunteli meitä ja antoi vinkkejä eikä vähätellyt kokemuksiamme tai muuta vastaavaa. Ei tullut sellaista pakkomyynnin makua."

"Kaikki sujui oikein mallikkaasti, välittäjän ammattitaito oli ensiluokkaista."

"Erinomaista työtä huippuammattitaidolla! Suuret kiitokset!"

"Kokonaisuutena täysi kymppi. Asiakaslähtöinen palvelu ja luottamussuhde joka asiakkaan ja välittäjän välille syntyi loi vakaan pohjan onnistuneille kaupoille. Vuorokauden ajasta riippumaton asioiden ammattimainen hoitaminen ja ennenkaikkea se varma osaaminen, joka välittyi kaikessa tekemisessä. Aito lämmin asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen."

"Teihin sai erittäin hyvin yhteyden ja annoitte vastaukset nopeasti, otitte heti selvää jos jotain piti kysyä asuntoon liittyen muulta taholta. Kohteen näyttöajat järjestyi nopeasti ja asiakkaan toiveen mukaisesti."

"Sp-Kodin välittäjät ovat asiantuntevia ja palvelu ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Koin, että sain kaikissa myyntiprosessin vaiheissa tarkoituksenmukaisesti tietoa asioiden etenemisestä. Mieltäni askarruttaneisiin kysymyksiin vastattiin aina ja välittäjä olivat helposti tavoitettavissa."

"Kuvat olivat hyviä. Neuvottelut hinnasta sujuivat hyvin. Asialliset, miellyttävät myyjät."

"Yhteydenotot, asiaan paneutuminen. Selkeästi asiat esillä. Joustavuus. 10 pistettä. Kaikki sujui moitteettomasti."

"Näyttöjen aikataulut sai sovittua itselle sopiviin aikoihin. Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista."

"Myyjällä oli hyvä myyntimeininki, teki hommia."

"Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti, asiallisesti ja ystävällisesti. Myyntiin valmistelun neuvomiset, nopea toimiminen, yhteydenotot eri tilanteissa, joustavuus tapaamisajoissa ja kaupantekotilaisuus."

"Asuntokauppa-amatöörille asioiden suomentaminen ja välillä jopa rautalangasta vääntäminen kärsivällisesti jätti turvallisen tunteen, uskalsi viedä kaupat loppuun asti."

"Erittäin vahva perusosaaminen. Hinta-arvio kohdallaan, ja välittäjä sai hyvin kiinnostuneita yksityisesittelyihin."

"Välittäjä piti huolen, että saimme kaikki tarvittavat tiedot ostettavasta kiinteistöstä ja neuvoi kaupantekoon liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Koko kohteen etsintä ja ostoprosessin aikana välittäjä piti huolta, että olemme ajantasalla etenemisestä."