Mikko Mannila

Mikko Mannila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä
puh. 050 355 1557
mikko.mannila@spkoti.fi

Kaikenlaisten ja -kokoisten kotien asiantunteva alan ammattilainen. Rehtiä, reilua ja ennen kaikkea aitoa välittämistä jo toistakymmentä vuotta. Ole rohkeasti yhteydessä niin lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmiesi asuntokauppoja.

Mukavampaa kiinteistönvälitystä. 

Sirpa Gustafsson

Sirpa Gustafsson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä
puh. 050 563 6134
sirpa.gustafsson@spkoti.fi

Mukavampaa ja kodikasta asunnonvälitystä, paikallisen yrittäjän toimesta. Aito, alansa ammattilainen, joka hoitaa asuntokauppanne luotettavasi ja asiantuntevasti.

Nina Turve

Nina Turve

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 387 8011
nina.turve@spkoti.fi

Entisenä turkulaisena, nykyisenä kaarinalaisena, minulla on vankka paikallistuntemus. Ammattitaitoista, kodikasta palvelua suurella sydämellä jo vuodesta 1999. Ole rohkeasti yhteydessä niin hoidetaan asuntoasiasi kerralla kuntoon.

Mari Hynnä

Mari Hynnä

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 389 2677
mari.hynna@spkoti.fi

Vastuuntuntoinen ja luotettava kiinteistönvälittäjä, jolle asuntokauppojen sujuminen hyvällä fiiliksellä ja hyvän välitystavan mukaan on tärkeää. Kodinvaihto on ihmiselle yksi tärkeimmistä tapahtumista elämässä - siinä on hienoa olla mukana!

Satu Sainio

Satu Sainio

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 040 530 9058
satu.sainio@spkoti.fi

Timantinkova lietolainen myynnin ammattilainen, joka energisellä välittämisellä tekee tulosta. Asenteeni on: nöyrästi, aidosti asiakkaan ehdoilla onnistuneille asuntokaupoille - ilon kautta!