Carl Michael Hatanmaa

Carl Michael Hatanmaa

Yrittäjä, LKV
puh. 050 445 0990
carlmichael.hatanmaa@spkoti.fi

Vuodesta 2002 minulla on ollut ilo palvella vaativaa asiakaskuntaa vaativissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Mottoni on aina ollut "tyytyväinen asiakas ja onnistunut kauppa".

Markku Oksanen

Markku Oksanen

Myyntipäällikkö, LKV, KED, KTM
puh. 050 445 0991
markku.oksanen@spkoti.fi

Päämääräni on tyytyväiset  asiakkaat! Keskityn Sinun asunnonvaihtotarpeeseen; niin vanhan kuin uudenkin kodin tarpeissa. Tässä auttaa pitkä kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta. Hyvä alueen tuntemus ja perehtyminen kohteen erityispiirteisiin sekä Sinun toivomuksiin, varmistavat onnistuneen asuntokaupan. Olen aidosti kiinnostunut onnistumisesta ja teen asuntokaupan sinulle mahdollisimman helpoksi ja kannattavaksi. Luotettavana ja ammattitaitoisena välittäjänä löydän sinulle parhaat ratkaisut asuntoasioissa. Ota minuun yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi maksuttomassa Oman Kodin Tuokiossa. Palvelen asuntoasioissa myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kun se Sinulle parhaiten sopii!

Petteri Alatalo

Petteri Alatalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 050 445 0996
petteri.alatalo@spkoti.fi

Olen Petteri Alatalo, kirkkonummelainen vuodesta 1981. Olen saanut ilon seurata läheltä oman kylän kasvua ja kehittymistä maalaiskylästä moderniksi kunnaksi. Sanoisin, että minulla on rautainen paikallistuntemus.

Minulle on vuosikymmenten varrella kertynyt vankka kokemus yrittäjätoiminnasta, myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta sekä monipuolisesti muilta elämän eri aloilta, kuten järjestötoiminnasta. Lukuisat luottamustehtäväni kertovat, että kautta vuosien minuun on luotettu, ja luotetaan.

Pitkä kokemukseni myynnistä näkyy asiakkailleni lopputuloksessa. Olen alan ammattilainen ja suoraviivainen myyjä, tunnen markkinat ja kotikyläni. Kokemusta on Kallion osakkeista aina Mustion omakotitaloihin. Länsirannikko on tuttua aluetta minulle.

Kun siis haluat palvelukseesi kokeneen ja osaavan ammattilaisen ja nopeaa kaupankäyntiä – ota yhteyttä!

Imad Kadir

Imad Kadir

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0993
imad.kadir@spkoti.fi

Olen työtä pelkäämätön ahkera, energinen ja positiivinen välittäjä, jolla tarkoituksena on helpottaa uuden kodin etsinnässä, sekä vanhan kodin myymisessä. Tärkeintä minulle on asiakastyytyväisyys, sekä luotettavuus. Unelmista ja haaveista ei tingitä joten minun tehtäväni on toteuttaa toiveesi parhaimman mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan asumisen haaveesi yhdessä.

Elis Aganimov

Elis Aganimov

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0999
elis.aganimov@spkoti.fi

Olen nuori mies täynnä energiaa ja aktiivisuutta. Teen kaikkeni jotta asiakas tietää että hän on numero yksi. Minusta on tärkeä olla muu kuin välittäjä muiden seassa, henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on erikoisalaani. Suunnitellaan yhdessä sujuva kodinvaihto, ja pistetään töpinäksi!

Maarit Astrén

Maarit Astrén

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0997
maarit.astren@spkoti.fi

Asiakaspalvelija isolla A:lla.
Olen energinen ja ihmisläheinen, ja minulle asiakas on aina ensimmäinen. Työhöni suhtaudun intohimoisesti ja asiakkaideni tyytyväisyys on minulle tärkeää. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä uusia asumisratkaisuja!