Carl Michael Hatanmaa

Carl Michael Hatanmaa

Yrittäjä, LKV
puh. 050 445 0990
carlmichael.hatanmaa@spkoti.fi

Vuodesta 2002 minulla on ollut ilo palvella vaativaa asiakaskuntaa vaativissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Mottoni on aina ollut "tyytyväinen asiakas ja onnistunut kauppa".

Kristiina Diomin

Kristiina Diomin

Yrittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
puh. 0400 201 444
kristiina.diomin@spkoti.fi

Toimipiste Sp-Koti Espoo Sello

Haluatko tehdä yhteistyötä kiinteistönvälittäjän kanssa, joka saa kodistasi parhaan hinnan ja lisäksi todella välittää kotisi kohtalosta ja kuuntelee sinua?

Ota ihmeessä yhteyttä, sillä teen työtäni tarmokkaasti, iloisesti ja ennen kaikkea asiantuntevasti. Asunnon myyjänä tiedät koko ajan missä mennään, mitä tehdään -ja miksi tehdään. Pitkän linjan kiinteistönvälittäjänä pidän huolen että oikeasti saat kodistasi sen parhaan hinnan -neuvottelutilanteissa ammattitaito punnitaan.

Soita ja sovi tapaaminen, olipa kyseessä asunnon osto, myynti tai kaupanvahvistus! 

Markku Oksanen

Markku Oksanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, KTM
puh. 050 445 0991
markku.oksanen@spkoti.fi

Päämääräni on tyytyväiset  asiakkaat! Keskityn Sinun asunnonvaihtotarpeeseen; niin vanhan kuin uudenkin kodin tarpeissa. Tässä auttaa pitkä kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta. Hyvä alueen tuntemus ja perehtyminen kohteen erityispiirteisiin sekä Sinun toivomuksiin, varmistavat onnistuneen asuntokaupan. Olen aidosti kiinnostunut onnistumisesta ja teen asuntokaupan sinulle mahdollisimman helpoksi ja kannattavaksi. Luotettavana ja ammattitaitoisena välittäjänä löydän sinulle parhaat ratkaisut asuntoasioissa. Ota minuun yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi maksuttomassa Oman Kodin Tuokiossa. Palvelen asuntoasioissa myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kun se Sinulle parhaiten sopii!

Petteri Alatalo

Petteri Alatalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 050 445 0996
petteri.alatalo@spkoti.fi

Olen Petteri Alatalo, kirkkonummelainen vuodesta 1981. Olen saanut ilon seurata läheltä oman kylän kasvua ja kehittymistä maalaiskylästä moderniksi kunnaksi. Sanoisin, että minulla on rautainen paikallistuntemus.

Minulle on vuosikymmenten varrella kertynyt vankka kokemus yrittäjätoiminnasta, myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta sekä monipuolisesti muilta elämän eri aloilta, kuten järjestötoiminnasta. Lukuisat luottamustehtäväni kertovat, että kautta vuosien minuun on luotettu, ja luotetaan.

Pitkä kokemukseni myynnistä näkyy asiakkailleni lopputuloksessa. Olen alan ammattilainen ja suoraviivainen myyjä, tunnen markkinat ja kotikyläni. Kokemusta on Kallion osakkeista aina Mustion omakotitaloihin. Länsirannikko on tuttua aluetta minulle.

Kun siis haluat palvelukseesi kokeneen ja osaavan ammattilaisen ja nopeaa kaupankäyntiä – ota yhteyttä!

Imad Kadir

Imad Kadir

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0993
imad.kadir@spkoti.fi

Olen työtä pelkäämätön ahkera, energinen ja positiivinen välittäjä, jolla tarkoituksena on helpottaa uuden kodin etsinnässä, sekä vanhan kodin myymisessä. Tärkeintä minulle on asiakastyytyväisyys, sekä luotettavuus. Unelmista ja haaveista ei tingitä joten minun tehtäväni on toteuttaa toiveesi parhaimman mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan asumisen haaveesi yhdessä.

Katriina Kuusisto

Katriina Kuusisto

Myyntineuvottelija
puh. 0400 275 635
katriina.kuusisto@spkoti.fi

Toimipiste Sp-Koti Espoo Sello

Olen asiakaslähtöinen ahkera, iloinen ja energinen välittäjä. Haluan tarjota Sinulle tarpeitasi vastaavan turvallisen ja asiantuntevan ratkaisun, sillä kodin vaihto on elämän suurimpia päätöksiä. Minulla on monien vuosien työkokemus kaupan alalta. Intohimoni ja harrastukseni  ovat asunnot ja sisustaminen. Espoolainen olen ollut jo yli 30 vuotta, joten sen alueet ja kadut ovat minulle hyvin tuttuja. Vapaa-aikanani minut voi nähdä ulkoilemassa pienen koirani kanssa Espoon puistoissa.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa, niin autan Sinua ilomielin!
Soita minulle, niin sovitaan tapaaminen.

Elis Aganimov

Elis Aganimov

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0999
elis.aganimov@spkoti.fi

Olen nuori mies täynnä energiaa ja aktiivisuutta. Teen kaikkeni jotta asiakas tietää että hän on numero yksi. Minusta on tärkeä olla muu kuin välittäjä muiden seassa, henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on erikoisalaani. Suunnitellaan yhdessä sujuva kodinvaihto, ja pistetään töpinäksi!

Petri Paju

Petri Paju

Myyntineuvottelija 
puh. 040 680 7754
petri.paju@spkoti.fi

Tässä työssä voin yhdistää kokemukseni ja osaamiseni asioihin, jotka minua aidosti kiinnostavat. Kiinteistöala eri näkökulmista on vuosikausia ollut lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälitystehtäviä olen hoitanut n. 4 vuoden ajan ja muu laaja kokemukseni mm. myynnin- ja asiakkuuksien hallinnasta mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen kaupoillesi. Olen valmis tekemään lujasti töitä, jotta asunto-, kiinteistö-, tai toimitilakauppasi sujuvat turvallisesti, helposti ja odotuksiesi mukaisesti. Ollaan yhteyksissä!