Lauri Metsälampi

Lauri Metsälampi

Yrittäjä, LKV
puh. 040 416 5196
lauri.metsalampi@spkoti.fi

Olen rauhallinen ja ihmisläheinen myynnin ammattilainen. Myyntityötä olen tehnyt erittäin vaativissa ympäristöissä jo 15 vuotta. Kiinteistöalalla olen toiminut vuodesta 2006. Ensin yritysten ja toimitilojen parissa, mutta kutsumukseni auttaa ihmisiä vei minut asuntojen - ihmisten ja perheiden pariin.

Asuntojen myynti on projektien ja kokonaiskuvan hallintaa - tämä on yksi selkeistä vahvuuksistani. Tartun toimeen ripeästi, mutta hallitusti ja harkiten! 

Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan molemminpuolinen luottamus sekä loistava suunnitelma. Tästä syystä käymme myyjän kanssa koko prosessin läpi ja suunnittelemme myynnin aina aikatauluja myöten. Myynnin edetessä informoin osapuolia säännöllisesti ja sovitusti.

Minulle se tärkein asia on kuunnella asiakasta. Se vie kohti onnistunutta asuntokauppaa. 

Iloinen mieli kaikille - kiitos, että valitset minut!

Carl Michael Hatanmaa

Carl Michael Hatanmaa

Yrittäjä, LKV
puh. 050 445 0990
micki@spkoti.fi

Vuodesta 2002 minulla on ollut ilo palvella vaativaa asiakaskuntaa vaativissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Mottoni on aina ollut "tyytyväinen asiakas ja onnistunut kauppa".

Jani Käki

Jani Käki

Yrittäjä, KiAT
puh. 050 573 6534
jani.kaki@spkoti.fi

Välitysalan kruununjalokivi palveluksessanne! Monissa liemissä keitetty myynnin ammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun tiukimmassakaan tilanteessa.

Sosiaalisuus ja helposti lähestyttävyys ovat ehdottomia valttikorttejani, sillä kaiken perustana on asiakkaan ja välittäjän keskinäinen henkilökemia ja luottamus. Tähän kun lisätään maksimaalinen kilpailuvietti ja periksiantamattomuus, ovat ainekset parhaalle mahdolliselle lopputulokselle valmiina.

Yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä matkalla tavoitteeseen - vain teot ratkaisevat.

Miksi tyytyä hyvään, kun voit saada parasta - ota rohkeasti yhteyttä!

Hanna Daw

Hanna Daw

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 044 768 8109
hanna.daw@spkoti.fi

Työni on intohimoni! Suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon vakavasti ja koen jokaikisen solmitun sopimuksen kunniatehtävänä. Tartun toimeen innokkaasti ja annan asuntokaupallenne 100 prosenttisen työpanokseni. Tehtäväni on saada aikaiseksi onnistuneet asuntokaupat prosessin alusta loppuun ja välittäjänänne voitte odottaa minulta luotettavuutta, paneutumista ja ammattitaitoa. 

Elis Aganimov

Elis Aganimov

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 445 0999
elis.aganimov@spkoti.fi

Olen nuori mies täynnä energiaa ja aktiivisuutta. Teen kaikkeni jotta asiakas tietää että hän on numero yksi. Minusta on tärkeä olla muu kuin välittäjä muiden seassa, henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on erikoisalaani. Suunnitellaan yhdessä sujuva kodinvaihto, ja pistetään töpinäksi!

Monica Teraste

Monica Teraste

Osakas, LKV, LVV, KiAT
puh. 044 599 0000
monica.teraste@spkoti.fi

Olen neljännen polven helsinkiläinen aikuinen nainen. Pääkaupunkiseudun alueet ovat minulle tuttuja, joten missä ikinä asutkin, olen valmis sinua auttamaan. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon, kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon sekä markkinointipohjaisen kaupallisen koulutuksen. Ammattitaidollani takaan asiakkailleni turvallisen ja miellyttävän asunnon vaihdon. Kuvailisin itseäni energiseksi, empaattiseksi, ahkeraksi ja peräänantamattomaksi. Ammattitaitoa ja vuosien kokemusta unohtamatta. On onnellisuutta, että saa tehdä työtä joka tuottaa iloa niin myyjille kuin ostajillekin.

Imad Kadir

Imad Kadir

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0993
imad.kadir@spkoti.fi

Olen työtä pelkäämätön, ahkera, energinen ja positiivinen välittäjä, jolla tarkoituksena on helpottaa uuden kodin etsinnässä, sekä vanhan kodin myymisessä. Tärkeintä minulle on asiakastyytyväisyys, sekä luotettavuus. Unelmista ja haaveista ei tingitä joten minun tehtäväni on toteuttaa toiveesi parhaimman mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan asumisen haaveesi yhdessä.

Tommi Paaja

Tommi Paaja

Osakas, LKV
puh. 050 525 7401
tommi.paaja@spkoti.fi

Kiinteistönvälityksen ammattilainen, jonka avulla asunto tulee myydyksi tyylillä ja taidolla - ja mikä tärkeintä, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hoidan asunnon myynnin alusta loppuun yhtä huolellisesti ja tehokkaasti, kuin myisin omaa asuntoani. Minun kanssani on erittäin helppo tulla toimeen. Pyrin todistamaan kaikille asiakkailleni, että asunnon myyminen voi olla jopa hauskaa!

LKV-tutkinnon lisäksi minulta löytyy yliopistotutkinto kaupalliselta alalta, joten ymmärrän myös, miten markkinat toimivat. Tulin alalle vuonna 2010 ja myyntityötä olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Päivi Rautiainen

Päivi Rautiainen

Myyntineuvotteilja, henkilöstökehittäjä
puh. 044 768 8106
paivi.rautiainen@spkoti.fi

Petri Paju

Petri Paju

Myyntineuvottelija 
puh. 050 445 0997
petri.paju@spkoti.fi

Tässä työssä voin yhdistää kokemukseni ja osaamiseni asioihin, jotka minua aidosti kiinnostavat. Kiinteistöala eri näkökulmista on vuosikausia ollut lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälitystehtäviä olen hoitanut n. 4 vuoden ajan ja muu laaja kokemukseni mm. myynnin- ja asiakkuuksien hallinnasta mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen kaupoillesi. Olen valmis tekemään lujasti töitä, jotta asunto-, kiinteistö-, tai toimitilakauppasi sujuvat turvallisesti, helposti ja odotuksiesi mukaisesti. Ollaan yhteyksissä!

Tommi Toivanen

Tommi Toivanen

Osakas, myyntineuvottelija
puh. 050 355 1975
tommi.toivanen@spkoti.fi

Olen rento ja helposti lähestyttävä ihminen. Asiakaspalvelu- ja myyntityötä minulla on takana useampia vuosia, ja myynti hoituu aina raudanlujalla ammattitaidolla.

Asunnon myynti lähtee aina asiakkaan ja välittäjän keskinäisestä henkilökemiasta, joka on aina ollut itselleni vahvuus. Tähän lisättynä todella kova voittamisen halu ja omistautuneisuus tekemiselle, ovat lähtökohdat onnistuneelle asuntokaupalle valmiina.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken perusta ja tukijalka, ja siihen panostankin sataprosenttisesti.

Ole rohkeasti yhteydessä – kiitos luottamuksesta!