Lauri Metsälampi

Lauri Metsälampi

Yrittäjä, LKV
puh. 040 416 5196
lauri.metsalampi@spkoti.fi

Olen rauhallinen ja ihmisläheinen myynnin ammattilainen. Myyntityötä olen tehnyt erittäin vaativissa ympäristöissä jo 15 vuotta. Kiinteistöalalla olen toiminut vuodesta 2006. Ensin yritysten ja toimitilojen parissa, mutta kutsumukseni auttaa ihmisiä vei minut asuntojen - ihmisten ja perheiden pariin.

Asuntojen myynti on projektien ja kokonaiskuvan hallintaa - tämä on yksi selkeistä vahvuuksistani. Tartun toimeen ripeästi, mutta hallitusti ja harkiten! 

Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan molemminpuolinen luottamus sekä loistava suunnitelma. Tästä syystä käymme myyjän kanssa koko prosessin läpi ja suunnittelemme myynnin aina aikatauluja myöten. Myynnin edetessä informoin osapuolia säännöllisesti ja sovitusti.

Minulle se tärkein asia on kuunnella asiakasta. Se vie kohti onnistunutta asuntokauppaa. 

Iloinen mieli kaikille - kiitos, että valitset minut!

Carl Michael Hatanmaa

Carl Michael Hatanmaa

Yrittäjä, LKV
puh. 050 445 0990
micki@spkoti.fi

Vuodesta 2002 minulla on ollut ilo palvella vaativaa asiakaskuntaa vaativissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Mottoni on aina ollut "tyytyväinen asiakas ja onnistunut kauppa".

Jani Käki

Jani Käki

Yrittäjä, KiAT
puh. 050 573 6534
jani.kaki@spkoti.fi

Välitysalan kruununjalokivi palveluksessanne! Monissa liemissä keitetty myynnin ammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun tiukimmassakaan tilanteessa.

Sosiaalisuus ja helposti lähestyttävyys ovat ehdottomia valttikorttejani, sillä kaiken perustana on asiakkaan ja välittäjän keskinäinen henkilökemia ja luottamus. Tähän kun lisätään maksimaalinen kilpailuvietti ja periksiantamattomuus, ovat ainekset parhaalle mahdolliselle lopputulokselle valmiina.

Yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä matkalla tavoitteeseen - vain teot ratkaisevat.

Miksi tyytyä hyvään, kun voit saada parasta - ota rohkeasti yhteyttä!

Markku Oksanen

Markku Oksanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, KTM
puh. 050 445 0991
markku.oksanen@spkoti.fi

Päämääräni on tyytyväiset  asiakkaat! Keskityn Sinun asunnonvaihtotarpeeseen; niin vanhan kuin uudenkin kodin tarpeissa. Tässä auttaa pitkä kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta. Hyvä alueen tuntemus ja perehtyminen kohteen erityispiirteisiin sekä Sinun toivomuksiin, varmistavat onnistuneen asuntokaupan. Olen aidosti kiinnostunut onnistumisesta ja teen asuntokaupan sinulle mahdollisimman helpoksi ja kannattavaksi. Luotettavana ja ammattitaitoisena välittäjänä löydän sinulle parhaat ratkaisut asuntoasioissa. Ota minuun yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi maksuttomassa Oman Kodin Tuokiossa. Palvelen asuntoasioissa myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kun se Sinulle parhaiten sopii!

Imad Kadir

Imad Kadir

Myyntineuvottelija
puh. 050 445 0993
imad.kadir@spkoti.fi

Olen työtä pelkäämätön, ahkera, energinen ja positiivinen välittäjä, jolla tarkoituksena on helpottaa uuden kodin etsinnässä, sekä vanhan kodin myymisessä. Tärkeintä minulle on asiakastyytyväisyys, sekä luotettavuus. Unelmista ja haaveista ei tingitä joten minun tehtäväni on toteuttaa toiveesi parhaimman mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan asumisen haaveesi yhdessä.

Petri Paju

Petri Paju

Myyntineuvottelija 
puh. 050 445 0997
petri.paju@spkoti.fi

Tässä työssä voin yhdistää kokemukseni ja osaamiseni asioihin, jotka minua aidosti kiinnostavat. Kiinteistöala eri näkökulmista on vuosikausia ollut lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälitystehtäviä olen hoitanut n. 4 vuoden ajan ja muu laaja kokemukseni mm. myynnin- ja asiakkuuksien hallinnasta mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen kaupoillesi. Olen valmis tekemään lujasti töitä, jotta asunto-, kiinteistö-, tai toimitilakauppasi sujuvat turvallisesti, helposti ja odotuksiesi mukaisesti. Ollaan yhteyksissä!