Janne Suuronen

Janne Suuronen

Yrittäjä, LKV
puh. 040 500 5913
janne.suuronen@spkoti.fi

Jannen Koti Oy LKV
y-tunnus: 2892708-6

Keski-Uudenmaan alueen vahva tuntemus, sekä kokemus kiinteistönvälittäjänä n. 20 vuoden ajalta takaavat ammattitaitoisen ja turvallisen kokonaisratkaisun asuntonne myyntiin, ostoon tai vuokraukseen. Vahvana osaamisalueenani on myös rakennusliikkeiden uudiskohdemarkkinointi.

Vapaa-ajallani pidän huolta itsestäni harrastamalla urheilua monipuolisesti ja jos aika suo, niin mökkeily antaa henkistä voimaa ja tuo tasapainoa kiireisen työelämän vaativiin haasteisiin. Minulle työ ei ole vain työtä, vaan se on elämäntapa! Joten soita tai tule tapaamaan minua, niin saatte käyttöönne kiinteistönvälittäjän joka myös nauttii työstään!

Tuija Lähdemäki-Käppi

Tuija Lähdemäki-Käppi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
puh. 050 330 9120
tuija.lahdemaki@spkoti.fi

LKV Tuija Lähdemäki-Käppi Oy
y-tunnus: 2183380-2

Pitkällä alan kokemuksella, välittäjänä vuodesta 1994 asti, tämän alan yrittäjänä vuodesta 2008 asti. Olen toiminut pääasiassa Järvenpään ja Tuusulan alueella ja tutuksi ovat tulleet niin kiinteistökaupat kuin osakehuoneistojen kaupatkin. Myös vuokraukset, arviokirjat, kauppakirjojen teko ja kaupanvahvistukset hoituvat kauttani. Alueen tuntemus on vahvuuteni.

Jatkuva kouluttautuminen pitää ajan tasalla ja viimeksi suorittamani yrittäjän ammattitutkinto takaa myös yrittäjänä ammattitaitoni.

Tyytyväinen asiakas on paras kiitos työstä ja suurin osa myytävästä tuleekin tyytyväisten asiakkaideni suositusten perusteella. Liity sinäkin asiakkaitteni joukkoon.

Tule tapaamaan minua paikanpäälle Järvenpään Prismaan tai soita tai lähetä sähköpostia niin tulen tapaamaan sinua ja tekemään arvion kodistasi ja autan sinua myös uuden kodin löytämisessä.