Petteri Kolmonen

Petteri Kolmonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä
puh. 045 163 5330
petteri.kolmonen@spkoti.fi

Olen aloittanut Sp-Koti Joensuun yrittäjänä 1.10.2013. Työhistoriani kiinteistönvälitysalalla kattaa n. 10 vuoden kokemuksen, niin yksityisellä, kuin myös Suomen suurimmalla ketjulla vietetyt 5 vuotta. Yhdistämällä oman kokemukseni, Sp-Kodin ja Säästöpankin välisen saumattoman yhteistyön, voin palvella kaikkia teitä mahdollisimman asiakaslähtöisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Tunnen paikallisen markkinan erinomaisesti ja omaan lähtökohtaisesti todella hyvät sosiaaliset verkostot niin yritys, kuin yksityismaailmaankin. Tämä on suuri mahdollisuus tämän päivän kiinteistönvälityksessä ja tulen hyödyntämään erittäin vahvasti nykypäivän trendejä palvelussamme, teidän parhaaksenne. Palvelemme myös paikallisesti Säästöpankki Optian Joensuun konttorilla Sp-Koti -päivystyspisteellä perjantaisin konttorin aukioloaikoina.

Samalla kutsun teidät kaikki tutustumaan Joensuun parhaan palvelun pankkiin, Säästöpankki Optiaan!

Tervetuloa palveltavaksi!

Jari Lehikoinen

Jari Lehikoinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTK, AKA (a)
puh. 050 442 8150
jari.lehikoinen@spkoti.fi

Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti. Pääaineena olen lukenut markkinointia, sekä sivuaineina johtamista ja tulevaisuuden tutkimusta. Omaan aikaisempaa työkokemusta lähes kymmenen vuoden edestä erilaisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä mm. pankki- ja erikoistavarakaupan aloilta. Kiinteistönvälitysalan urani alussa mentorinani toimii yrittäjä Petteri Kolmonen ja tämän lisäksi suoritan töiden ohella kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT).

Tervetuloa myös omasta puolestani etsimään Sitä Oikeaa Joensuun Sp-Kodin ja Joensuun Säästöpankki Optian kanssa. 

Janne Pikkarainen

Janne Pikkarainen

Myyntineuvottelija
puh. 050 414 1640
janne.pikkarainen@spkoti.fi