Johanna Peltonen

Johanna Peltonen

Yrittäjä, LKV, KiAT
puh. 0440 789 657
johanna.peltonen@spkoti.fi

Olen tulosta tekevä, luotettava ja ahkera kiinteistönvälittäjä, joka pysyy alati muuttovien markkinoiden tasalla. Minulla on kokemusta ns. tavallisten myyntikohteiden lisäksi myös erikoiskohteiden myynnistä. Kotien myymisen ohella olen myös erikoistunut asuntojen löytämiseen ostajille, eli ostotoimeksiantoon. Ammattini on minulle intohimo ja se myös näkyy tuloksessa. Tervetuloa palveltavaksi!

Sanna Tuovila

Sanna Tuovila

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 768 8105
sanna.tuovila@spkoti.fi

Positiivisella asenteella sekä usean vuoden asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena haluan tarjota asiakkailleni luotettavaa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa.

Halu kuunnella toiveitasi osoittaen henkilökohtaista kiinnostusta sinua ja perhettäsi kohtaan auttaa minua tekemään työtä suurella sydämellä.

Työntekijänä olen nöyrä itsenäinen pakertaja joka tietää sen että vain kova työ palkitsee ja tuottaa parhaan lopputuloksen.

Kun olet tekemässä yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä, koen kunnia-asiana sen, että saan olla siinä mukana! Toteutetaan unelmasi uudesta kodista yhdessä!

Johanna Matikainen

Johanna Matikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 0400 471 967
johanna.matikainen@spkoti.fi

Petri Siira

Petri Siira

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 040 541 2138
petri.siira@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla menestyksekkäästi jo vuodesta 1997. Kangasalla asuvana aluetuntemukseni on vahvimmillaan erityisesti Kangasalan, Pälkäneen, Sahalahden ja Kuhmalahden alueilla, toki palvelen Sinua kodinvaihtoasioissa mielelläni myös muilla Pirkanmaan paikkakunnilla. Toiselta ammatiltani olen kirvesmies, josta olen kokenut olevan paljon hyötyä kiinteistönvälitysalalla toimimisessa. Luonteeltani olen iloinen, avoin ja helposti lähestyttävä. Mikäli haluat kodinvaihtoosi apua ammattitaitoiselta välittäjältä, ota yhteyttä!