Anne Vastamäki

Anne Vastamäki

Yrittäjä YAT, Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV
Julkinen kaupanvahvistaja 402705/118
puh. 050 3176 100
anne.vastamaki@spkoti.fi

Kiinteistönvälitysalalla olen toiminut vuodesta 2001 alkaen. Vuonna 2002 suoritin markkinointi-instituutissa kiinteistönvälittäjän tutkinnon ja samaan aikaan opiskelin myyntineuvottelijan lisätutkinnon. Vuonna 2003 oli LKV, LVV –tutkinnon vuoro ja samana vuonna sain julkisen kaupanvahvistajan määräyksen. Keväällä 2011 suoritin ylemmän kiinteistönvälittäjän diplomin, YKV. Yli 10 vuoden rupeama saman työnantajan palveluksessa herätti ajatuksen -mitä seuraavaksi? Tämän loistavan Sp-Koti -franchising yrittäjyyden avautuessa tuli loistava tunne saada ryhtyä johonkin täysin uuteen, omaan sekä valtakunnalliseen tunnettavuuteen mukaan. Näin löysin alkusyksystä itseni yrittäjäkurssilta täynnä uutta intoa. Perustin Kymen Asunto LKV Oy:n ja Sp-Koti-yrittäjänä liiketoimintani käynnistyi 1.11.2011. Kesäkuussa 2013 lähdin suorittamaan AEL:ssä Sp-Koti Yrittäjätutkintoa ja Franchise Business Collegen toteuman, joten tammikuussa 2014 YAT-tutkinto oli suoritettu.

Palvelen asiakkaitani laadulla, ammattitaidolla ja sydämellä!

Ranja Ruusunen

Ranja Ruusunen

Myyntipäällikkö
Huoneistot, kiinteistöt, liiketilat
Vuokravälitykset
puh. 050 3176 102
ranja.ruusunen@spkoti.fi

Olen kokenut ja paljon nähnyt ammattilainen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun alalta.

Koko ikäni olen asunut Kotkassa ja suurimman osan työurastani olen toiminut yrittäjänä. Kontakteja suuntaan jos toiseenkin on siis vuosien varrella kertynyt.  

Asuntokauppaa olen tehnyt sivutoimisesti jo vuosia, joten sekin on tuttua puuhaa.   

Oma koti on ihmisen tärkeimpiä asioita ja sen löytämisessä autan mielelläni, joten ota yhteyttä niin katsotaan, miten voin parhaiten palvella juuri Sinua.

Tavoitteeni on tyytyväinen asiakas, aina.