Markus Itkonen

Markus Itkonen

Yrittäjä, LKV, KiAT, AKA (y), KHK, Kaupanvahvistaja
puh. 050 382 2583
markus.itkonen@spkoti.fi

Olen toiminut alalla vuodesta 2007 lähtien koko ajan itseäni kehittäen ja kouluttaen. Pohjakoulutukseltani olen tradenomi. Lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden, yleisauktorisoidun kiinteistöarvioijan pätevyyden ja toimin myös Keskuskauppakamarin hyväksymänä kiinteistönarvioitsijana. Olen Kuopion ja Joensuun toimipisteiden yrittäjä ja vastaava hoitaja ja toimin myös Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Asiakkailta saatu luottamus ja kiitos on tärkeintä tässä työssä. Hyvä asiakaspalvelu ja hyvän kiinteistönvälitystavan noudattaminen ovat kunnia-asiani, joista en tingi.

Koska olen auktorisoitu kiinteistöarvioija, pystyn tarjoamaan apua mm. vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, vakuusarvioinneissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa. Lisäksi pätevyyteni puolesta pystyn auttamaan kaikenlaisten toimitilojen ja maatilojen arvioinnissa. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus. AKA:t ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia. Auktorisoinnilla taataan arvioitsijan ammattitaito sekä arviolausunnon laatu.

Heli Kuusela

Heli Kuusela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
puh. 044 306 6351
heli.kuusela@spkoti.fi

Olen toiminut välittäjänä jo vuodesta 2010. Siinä ajassa on tullut jo nähtyä ja koettua paljon mutta rakkaus "lajiin" sen kuin vahvistuu. Parhaan onnistumisen tunteen saan, kun asiakas, jota olen aiemmin auttanut, palaa luokseni tai hän on suositellut minua ystävälleen.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden ja olen erittäin tarkka työssäni. Takaan sinulle onnistuneen ja turvallisen kaupan niin osake- kuin kiinteistökaupoissakin. 

Jukka Vihonen

Jukka Vihonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
puh. 050 462 7046
jukka.vihonen@spkoti.fi

Olen sitkeä, positiivisen elämänasenteen omaava välittäjä Savosta. 

Alalla olen toiminut useamman vuoden ajan. Työni ohessa olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden. 

Pitkä yrittäjätaustani sekä laaja elämänkokemukseni auttaa minua ymmärtämään ihmisten muuttuvia tilanteita niin ilossa kuin surussa. Minua ei tarvitse arkailla vaikeimmallakaan hetkellä. Autan sinua päämäärääsi suurella sydämellä.

Siru Talvinen

Siru Talvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 050 321 3347
siru.talvinen@spkoti.fi

Olen jo yli kymmenen vuotta palvellut asiakkaita kodin vaihdossa. Kun se on sinulle ajankohtaista, voit luottaa kokemukseeni ja ammattitaitooni. Poikkesin välillä kiinteistönvälittäjästä kaupan alan yrittäjäksi, palatakseni jälleen työhön johon tunnen suurta lukkarinrakkautta. Olen suorittanut LKV-pätevyyden ja kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon. Pohjoisessa vietettyjen vuosien jälkeen olen taas takaisin kotikaupungissani. Olitpa vanha tai uusi asiakas – tervetuloa palveltavakseni.

Päivi Hujanen

Päivi Hujanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 045 844 4411
paivi.hujanen@spkoti.fi

Työni on elämäntapani. Olen innostunut työstäni ja kuulen mielelläni, millaista asuntoa olet myymässä tai etsimässä.

Kiinteistönvälityksen lisäksi olen työskennellyt pankissa asuntolainojen parissa ja yrittäjänä kiinteistönvälitysalalla. Matkan varrella seinälleni on päätynyt mm. kiinteistönvälittäjän pätevyystodistus ja useita valtakunnallisia Huippumyyjä-mainintoja.

Vuosien aikana hankittu ammattitaito takaa sen, että kodinvaihtosi onnistuu luotettavasti ja vaivatta.

Ota yhteyttä, yhdessä onnistumme varmasti.