Juha Hänninen

Juha Hänninen

Toimitusjohtaja, LKV
puh. 044 981 3817
juha.hanninen@spkoti.fi

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä läntisellä Uudellamaalla. Käytä kokemustani hyödyksesi ja tee onnistuneet asunto- tai kiinteistökaupat avullani. Teemme läheistä yhteistyötä Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa, joten kaupan sujumiseen voi apu löytyä saman katon alta. Oletpa ostamassa, myymässä tai tietoa etsimässä, käänny luottamuksella puoleeni.

Janne Grönmark

Janne Grönmark

Myyntipäällikkö, LKV
puh. 0500 400 722
janne.gronmark@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Länsi-Uudenmaan Asuntovälityksen palveluksessa vuodesta 2001 ja LKV- tutkinnon olen suorittanut vuonna 2002. 

Olen syntyperäinen lohjalainen, joten paikallistuntemukseni on vahva toimialueellamme. Asiakas on aina ollut minulle tärkein, olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Mikäli haluat elämäsi tärkeimmän kaupan osaaviin käsiin niin pyydä minut arviokäynnille ja räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Annemarie Saari

Annemarie Saari

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV
puh. 0500 486 166
annemarie.saari@spkoti.fi

Suoritin LKV-tutkinnon vuonna 1989 ja ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon vuonna 2008. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut 24 vuotta,  joista Lohjalla 14 vuotta, joten tunnen paikkakunnan kuin paikalliset asuntomarkkinatkin erinomaisesti. Monien asunto- ja kiinteistökauppojen tuoma kokemukseni ja vahva koulutukseni takaavat turvallisen asuntokaupan asiakkaalle.

Useiden toimeksiantajien kanssa olen ehtinyt tehdä jo useammankin kaupan, mistä on muodostunut pitkäaikaisia luottamuksellisia asiakassuhteita. Monet Lohjan kerrostalot ja rivitalot näen entisinä RS-kohteinani, joista olen myynyt asuntoja jo rakennusvaiheen aikana.

Oletpa myymässä tai ostamassa niin kerron Sinulle miten asia hoituu.

Palveluksessasi. Ota yhteyttä!

Helena Kuronen

Helena Kuronen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 437 08 48
helena.kuronen@spkoti.fi

Olen toiminut Lohjalla välitystehtävissä vuodesta 2002 ja olen suorittanut LKV-tutkinnon. Olen syntyperäinen Lohjalainen, joten tunnen Lohjan ja sen palvelut hyvin.

Reipas ja iloinen asenteeni elämään ja työhöni kuvaa minua hyvin. Voit kääntyä puoleeni luottamuksella oletpa sitten myymässä tai ostamassa kotia ja vaikkapa jo siinä vaiheessa kun vasta harkitset asiaa. Ollaan siis yhteyksissä!