Jukka Rusanen

Jukka Rusanen

Yrittäjä, LKV
puh. 0400 755 643
jukka.rusanen@spkoti.fi

Minulla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus yrittäjyydestä Etelä-Karjalassa. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla seitsemän vuotta niin yrittäjänä kuin ison valtakunnallisen ketjun myyntijohtajanakin. Avaamalla Sp-Kodin Lappeenrantaan ja Mikkeliin olen tarttunut tilaisuuteen lähteä kehittämään yhteistyötä Suomenniemen Säästöpankin kanssa. Tavoitteemme on tarjota asiantuntevaa, reilua ja rehellistä kiinteistönvälitystä kilpailukykyisellä kokonaispaketilla niin kuluttaja-, sijoittaja- kuin yritysasiakkaille.

Ota yhteyttä kun tarvitset parasta mahdollista palvelua asuntojen ja liikehuoneistojen myynnissä, ostamisessa, vuokraamisessa, arvioinnissa ja markkinoinnissa.

Mika Inkeröinen

Mika Inkeröinen

Myyntijohtaja, LKV, kaupanvahvistaja
puh. 0400 169 764
mika.inkeroinen@spkoti.fi

Minulla on 14 vuoden kokemus asuntokaupasta Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa. Olen toiminut myynti- ja esimiestehtävissä valtakunnallisessa sekä yksityisessä välitysliikkeessä. Minulta löytyy LKV-pätevyys ja julkisen kaupanvahvistajan oikeudet. Kun kodinvaihtoon liittyvät asiat ovat teille ajankohtaisia, niin ottakaa yhteyttä ja löydetään yhdessä teille paras ratkaisu.

Pauli Forsblom

Pauli Forsblom

Myyntineuvottelija
puh. 040 488 9450
pauli.forsblom@spkoti.fi