Sp-Koti Nummela


Sp-Koti Nummela kuuluu valtakunnalliseen Sp-Koti-ketjuun. Pitkään alalla toimineena meihin luotetaan. Meiltä saatte paikallista ja henkilökohtaista palvelua.Toimimme pääsääntöisesti Lohjan ja Vihdin alueella. Lisäksi välittäjämme on tavattavissa Länsi-Uudenmaan Säästöpankin konttorissa Karkkilassa keskiviikkoisin klo 12:00-17:30.

Toimintamme perustana on aina ollut korkea ammatillinen osaaminen, ehdoton rehellisyys sekä tehokas toiminta asiakkaittemme hyväksi. Tälläkin hetkellä kaikilla välittäjillämme on joko LKV- ja/tai YKV -pätevyys sekä kokemusta kiinteistönvälityksestä lähes puoli vuosisataa.

Asiakastyytyväisyytemme perustuu paikkakunnan vahvaan osaamiseen. Kiinteistönvälittäjiemme käytössä ovat mm. kattavat kauppahintatilastot juuri sinun asuntosi oikean hinnan määrittämiseksi.  Markkinoimme kohteemme näkyvästi paikallislehdissä sekä omilla kotisivuillamme, etuovi.com, oikotie.fi ja vuokraovi.com palveluissa.

Yhteistyössä Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa tuotamme laadukasta asiakaspalvelua, jonka tavoitteena on tehdä asuntokaupastasi mahdollisimman helppo ja turvallinen.

Sp-Koti Nummelan löydät  Länsi-Uudenmaan Säästöpankin tiloista, Vihdintie 2.

  • Palvelemme teitä arkisin klo 10 - 16:30 sekä keskiviikkoisin klo 10 - 17:30.
  • Soita ja tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille, 010 321 6110. Vaikka heti.

 

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV
Vihdintie 2, 03100 Nummela
puh. 010 321 6110 
y-tunnus 2446441-6
nummela@spkoti.fi

Olemme avoinna ma-ti ja to-pe klo 10 - 16:30,
keskiviikkoisin palvelemme Teitä klo 10 - 17:30

Tervetuloa!

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet