Aimo Köpsi

Aimo Köpsi

Toimitusjohtaja, LKV
puh. 050 532 0905
aimo.kopsi@spkoti.fi

Toimin paikallisena yrittäjänä maanlaajuisessa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa Vantaalla ja Nurmijärvellä. Olen työskennellyt kiinteistönvälitystehtävissä pääkaupunkiseudulla jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, joten voidaan kai sanoa, että kukas ne paikalliset kodit tuntee paremmin, kuin paikallinen välittäjä. Meiltä saat yksilöllistä ja reilua palvelua. Työskentelemme asiakkaan parhaaksi. Ota yhteyttä niin kerron lisää. 

Timo Hongisto

Timo Hongisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
puh. 0400 465 741
timo.hongisto@spkoti.fi

Työssäni en luovuta koskaan ja vien sovitut asiat loppuun. Annan asiakkailleni lupauksen ja toimin sen mukaisesti. Autan sinua kotisi myymisessä. Olen tavoitettavissa myyjän ja ostajan puolelta jatkuvasti. Annan kaiken panokseni oman asuntosi myyntiin, sekä saat konkreettista tukea uuden asunnon hankintaan. Ole yhteydessä - näyttöä on 17 vuoden kokemuksella.

Marja Niskanen

Marja Niskanen

Myyntineuvottelija
puh. 045 648 3521
marja.niskanen@spkoti.fi

On kunnia-asia olla mukana asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa ja isoissa päätöksissä!  Hoidan asunnon myyntiin ja vaihtoon liittyvät asiat alusta loppuun asiakaslähtöisesti, luottamuksella ja tehokkaasti sekä pidän teidät ajan tasalla kaikissa asuntokaupan vaiheissa. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja tärkein tavoitteeni on tyytyväinen asiakas! Ota yhteyttä, tervetuloa asiakkaakseni!