Hannu Hietala

Hannu Hietala

Yrittäjä, LKV
puh. 050 448 8050
hannu.hietala@spkoti.fi

Minulla on 17 vuoden kokemus asuntokaupasta ison valtakunnallisen kiinteistönvälitysyrityksen palveluksessa. Olen työskennellyt niin myynti- kuin esimiestehtävissäkin. Halu toimia yrittäjänä yhdessä Säästöpankin kanssa sai minut avaamaan oman välitystoimiston tammikuussa 2014. Vaikka yritys on nuori, niin kokemus ja ammattitaito ovat sitäkin vankempia. Avojalkaisena oululaisena tunnen niin Oulun erityispiirteet ja hintatason kuin eri asuinalueiden palvelut. Se tuo vakuuttavuutta myyntiesittelytilanteissa ostajille, kun ostopäätöstä tehdään.  Kun asuntoasiat ovat sinulle ajankohtaisia, ota minuun yhteyttä. Toteutetaan yhdessä unelmasi.

Eero Seppänen

Eero Seppänen

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
puh. 050 389 3009
eero.seppanen@spkoti.fi

Olen toiminut alalla vuodesta 2005 alkaen ja minulla on LKV-pätevyys sekä kaupanvahvistajan oikeudet. Minulta löytyy myös vankka osaaminen uudistalokaupan saralta. Ota yhteyttä kaikkiin asumiseen liittyvissä asioissa, niin löydämme juuri Sinulle parhaan ratkaisun.

Seppo Lääveri

Seppo Lääveri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
puh. 050 575 3559
seppo.laaveri@spkoti.fi

Kauppamiehen urani alkoi rautakaupasta ja jatkui pankkityön kautta kiinteistönvälitykseen. Rahoitustaustani ja jo kahdentoista vuoden välittäjäkokemuksestani syntynyt ammattitaito on nyt käytettävissänne Sp-Koti Oulussa.

Avojalkaisena oululaisena karjalaispoikana minulla on tietenkin hyvä paikallistuntemus Oulun seudulta, toisin kuin tullista tulleilla. Heimoperimän takia en kuulu myöskään maan hiljaisiin. Tervetuloa asioimaan kanssani asuntoasioissa!

Pekka Suutarinen

Pekka Suutarinen

Myyntineuvottelija, uudistuotanto
puh. 0400 691 668
pekka.suutarinen@spkoti.fi