Sp-Koti Padasjoki


Olemme Päijät-Hämeen alueella toimiva kiinteistönvälitysalan yritys. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä paikallisen Säästöpankin kanssa. Padasjoen toimipisteemme sijaitsee Helmi Säästöpankin Padasjoen konttorissa osoitteessa Keskustie 20.

Hannu Ojala on tavattavissa Sp-Koti Padasjoella:

Välittäjillämme on yhteensä vuosikymmenien kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista sekä vankka paikallistuntemus useasta Päijät-Hämeen kunnasta. Markkinoimme kohteitamme Omaan Kotiin -lehdessä sekä internetissä spkoti.fi, etuovi.com ja oikotie.fi sivustoilla. Kun yhdistämme laajan medianäkyvyyden sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kohteen myynninedistämiseksi, kohteesi saa parhaan mahdollisen markkinointipanoksen alueellamme.

Kauttamme järjestyy koti myös kauempaa. Suomalaisen yhteistyökumppanimme avulla löydät Espanjasta Costa Blancalta oman kodin tai vuokra-asunnon niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin ajaksi. Kun Espanjan lämpö ja letkeys houkuttaa, tutustu kohteisiin osoitteessa www.zariko.comAutamme löytämään sen oikean.

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Asunto Ojala Oy
käyntiosoite: Keskustie 20, 17500 Padasjoki
postiosoite: Torikatu 3, 15110 Lahti
puh. 050 375 9620
y-tunnus 0908190-0
padasjoki@spkoti.fi

Olemme avoinna tiistaisin klo 13-16
Tervetuloa!

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet