Päivi Pessi Järvenpää

Päivi Pessi Järvenpää

Toimitusjohtaja
puh. 044 241 1340
paivi.pessi-jarvenpaa@spkoti.fi

Yhdessä Sp-Koti Porin koko henkilökunnan kanssa tarjoamme Sinulle ammattitaitoista, asiakasläheistä sekä aidosti paikallista kiinteistönvälitystä. Kahden Porissa toimivan Sp-Kodin yhteistyö takaa asiakkaillemme tuplasti myyntivoimaa. Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseen välittäjinä. Itse omaan pitkän ja monipuolisen kokemuksen pankkialalta.

Juuri tiivis yhteistyömme sekä Eurajoen Säästöpankin että Huittisten Säästöpankin kanssa mahdollistaa asiakkaillemme erittäin monipuoliset asunnonvaihtoon liittyvät palvelut.

Saamamme palaute ja suosittelu ovat työmme parhaita kannustimia.

Unelmat on luotu toteutettavaksi! Meille tyytyväinen asiakas on sydämen asia! 

Markku Hannimäki

Markku Hannimäki

Yrittäjä, LKV, KiAT
puh. 050 461 8851
markku.hannimaki@spkoti.fi

Elina Ekko

Elina Ekko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 040 530 4587
elina.ekko@spkoti.fi

Kodin ostaminen tai myyminen on iso asia!
Asiakkaanani olet minulle tärkeä ja tyytyväisyys paras palkintoni! Asuminen ja sisustaminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni, siksi hoidankin jokaisen välitystehtävän luotettavasti ja suurella sydämellä. Sisustusartesaanin silmällä voin myös arvioida kiinteistönvälitystä remontoinnin ja stailauksen näkökulmasta. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle paras tapa toteuttaa unelmiesi kodinvaihtokauppa!

Tarja Riekkinen

Tarja Riekkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 442 2095
tarja.riekkinen@spkoti.fi

Timo Henttonen

Timo Henttonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0500 810 977
timo.henttonen@spkoti.fi

Asunto- ja kiinteistökaupat ovat useimmille meistä elämän suurimpia asioita, joten siihen pitää valita osaava ja turvallinen kumppani. Minulla on lähes 30 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta eri tehtävistä sekä LKV-pätevyys ja lisäksi toimin kiinteistökauppojen julkisena kaupanvahvistajana. Meillä Porin Sp-Kodissa on yhteistyökumppanina vahva Huittisten Säästöpankki. Hyvä ja aktiivinen tiimimme haluaa tehdä kanssasi lämminhenkistä ja turvallista asuntokauppaa. Oletpa sitten myymässä nykyistä asuntoasi tai ostamassa uutta, niin käänny puoleemme!

Marita Säävuori-Aaltonen

Marita Säävuori-Aaltonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 512 9945
marita.saavuori-aaltonen@spkoti.fi

Kati Aro

Kati Aro

Myyntineuvottelija
puh 044 574 2496
kati.aro@spkoti.fi