Saara Jurvanen

Saara Jurvanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 050 512 8496
saara.jurvanen@spkoti.fi

Kiinteistönvälitystyöstä on  karttunut kokemusta jo vuodesta 2011 lähtien ja sitä ennen vierähti kaupan alalla 26 vuotta. Voi siis sanoa että koko työelämäni aika on mennyt myynnin parissa. Minulle on  kaikki asiakkaat saman arvoisia ikään, sukupuoleen, ihonväriin, vakaumukseen tai varallisuuteen katsomatta. Työni olen aina hoitanut mallikelpoisesti josta osoituksena onkin lukuisat suosittelut ja asiakkaat jotka palaavat uudelleen palveltavakseni. Valttikorttini lienee rauhallisuus ja täsmällisyys. Nämä ovatkin luonteenpiirteet joita tässä raskaassa työssä tarvitaan ja arvostetaan. Minulla on LKV-pätevyys ja lisäksi olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon.

Markus Itkonen

Markus Itkonen

Yrittäjä, LKV, KiAT, AKA (y), KHK, Kaupanvahvistaja
puh. 050 382 2583
markus.itkonen@spkoti.fi

Olen toiminut alalla vuodesta 2007 lähtien koko ajan itseäni kehittäen ja kouluttaen. Pohjakoulutukseltani olen tradenomi. Lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden, yleisauktorisoidun kiinteistöarvioijan pätevyyden ja toimin myös Keskuskauppakamarin hyväksymänä kiinteistönarvioitsijana. Olen Kuopion ja Joensuun toimipisteiden yrittäjä ja vastaava hoitaja ja toimin myös Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Asiakkailta saatu luottamus ja kiitos on tärkeintä tässä työssä. Hyvä asiakaspalvelu ja hyvän kiinteistönvälitystavan noudattaminen ovat kunnia-asiani, joista en tingi.

Koska olen auktorisoitu kiinteistöarvioija, pystyn tarjoamaan apua mm. vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, vakuusarvioinneissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa. Lisäksi pätevyyteni puolesta pystyn auttamaan kaikenlaisten toimitilojen ja maatilojen arvioinnissa. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus. AKA:t ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia. Auktorisoinnilla taataan arvioitsijan ammattitaito sekä arviolausunnon laatu.