Johanna Peltonen

Johanna Peltonen

Yrittäjä, LKV, KiAT
puh. 0440 789 657
johanna.peltonen@spkoti.fi

Olen tulosta tekevä, luotettava ja ahkera kiinteistönvälittäjä, joka pysyy alati muuttovien markkinoiden tasalla. Minulla on kokemusta ns. tavallisten myyntikohteiden lisäksi myös erikoiskohteiden myynnistä. Kotien myymisen ohella olen myös erikoistunut asuntojen löytämiseen ostajille, eli ostotoimeksiantoon. Ammattini on minulle intohimo ja se myös näkyy tuloksessa. Tervetuloa palveltavaksi!

Pasi Iivonen

Pasi Iivonen

Yrittäjä, LKV
puh. 0400 762 799
pasi.iivonen@spkoti.fi

Erika Pohjola

Erika Pohjola

Yhteistyöyrittäjä, LKV, sisustussuunnittelija
puh. 040 547 1389
erika.pohjola@spkoti.fi

Design Pohjola
y-tunnus 2760539-2

Tommi Gustafsson

Tommi Gustafsson

Yhteistyöyrittäjä, LKV, KiAT
puh. 044 906 8739
tommi.gustafsson@spkoti.fi

Gustu Consulting Oy
y-tunnus 2750467-1

Luonteeltani olen avoin ja peräänantamaton. Sotilas- ja siviili-ilmailutaustani vuoksi olen työssäni määrätietoinen ja jämpti. Molemminpuolinen avoin ja rehellinen keskustelu on perusta oikealle hinnoittelulle ja sitä kautta onnistuneille asuntokaupoille. Vuosien mittaan olen itsekin asunut erilaisissa asumismuodoissa ja toiminut myös asunto-osakeyhtiöiden luottamustehtävissä, joten osaan helposti asettautua asiakkaiden asemaan. Pidän edelleen haasteista, joten tavoitteeni on hoitaa asuntokaupat aina ammattitaitoisesti loppuun asti, jolloin myyjä ja ostaja ovat tyytyväisiä. Olen myös kaupanteon jälkeen yhteydessä asiakkaisiini varmistaakseni, että kaikki on kunnossa ja saadakseni palautetta omasta toiminnastani. Pidän liikunnasta, joten vapaa-aika kuluukin urheilun parissa, kuten jääkiekko, kuntosali, pyöräily ja golf.

Esa Kotiranta

Esa Kotiranta

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
puh. 044 703 2645
esa.kotiranta@spkoti.fi

Janne Viitala

Janne Viitala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
puh. 045 123 7700
janne.viitala@spkoti.fi

Oma koti. Se on tärkein ja yleensä myös arvokkain omaisuus, jonka on elämänsä aikana hankkinut. Se on vaatinut suuria ponnisteluja ja usein myös pitkää säästämistä, jotta unelma on toteutunut. Kenelle uskaltaisin antaa sen myyntiin? Ja ennen kaikkea, kuka sen saa myytyä? Nämä kysymykset pyörivät kaikkien mielessä silloin, kun kodin vaihto on ajankohtaista. Ota minuun yhteyttä, niin saat oikeasti aktiivisen, todellisen kiinteistönvälitysalan ammattilaisen hoitamaan homman joustavasti ja luotettavasti alusta loppuun! Jo lähes kymmenvuotisen urani aikana olen auttanut tuhansia asiakkaita toteuttamaan unelmansa niin asuntojen, kuin toimitilojen kaupoissa. Oletko sinä seuraava? Ota yhteyttä. 

Toni Suhonen

Toni Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 040 354 5266
toni.suhonen@spkoti.fi

Vaikka asuminen Suomessa on usein melko kallista, on se silti erittäin suosittua. Kodin vaihtaminen tuleekin erilaisissa elämäntilanteissa ajankohtaiseksi ja on niitä asioita, jotka tulee hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi minulle onkin tärkeää voida palvella asiakkaitani henkilökohtaisesti koko asunnonvaihtoprojektin ajan, aina arviokäynnistä kaupantekotilaisuuteen saakka. Olen myynyt Pirkanmaan alueella kiinteistöjä, asunto-osakkeita sekä erikoiskohteita menestyksekkäästi jo vuosia. Hyvät vuodet ja korkean asiakastyytyväisyyden olen pystynyt saavuttamaan ammattimaisella suhtautumisella tekemiseen, unohtamatta kuitenkaan iloista ilmettä ja asiakkaiden tarpeiden huomioon ottamista. Mikäli harkitset kotisi myyntiä tai uuden ostamista, niin olen aina palveluksessasi.

Eila Laine

Eila Laine

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 044 768 8112
eila.laine@spkoti.fi

Yli 10 vuoden kokemuksella.

Pirkanmaan kaupungit, kylät, kadut ja talot ovat tulleet vuosien varrella tuttuakin tutummaksi… Alalle minulla on kattava koulutus; laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) sekä myyntistailaajan tutkinto. Kiinteistönvälittäjänä olen tunnollinen ja tuloksellinen hoitaessani kotisi myyntiä. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kotisi myyntiprosessi tai uuden kodin etsintä alusta alkaen. Tehdään haaveistasi totta ammattitaidolla.

Minna Hyvärinen

Minna Hyvärinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 768 8115
minna.hyvarinen@spkoti.fi

Sanna Tuovila

Sanna Tuovila

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 768 8105
sanna.tuovila@spkoti.fi

Positiivisella asenteella sekä usean vuoden asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena haluan tarjota asiakkailleni luotettavaa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa.

Halu kuunnella toiveitasi osoittaen henkilökohtaista kiinnostusta sinua ja perhettäsi kohtaan auttaa minua tekemään työtä suurella sydämellä.

Työntekijänä olen nöyrä itsenäinen pakertaja joka tietää sen että vain kova työ palkitsee ja tuottaa parhaan lopputuloksen.

Kun olet tekemässä yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä, koen kunnia-asiana sen, että saan olla siinä mukana! Toteutetaan unelmasi uudesta kodista yhdessä!

Johanna Matikainen

Johanna Matikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 040 047 1967
johanna.matikainen@spkoti.fi

Pentti Hepo-oja

Pentti Hepo-oja

Myyntineuvottelija, KiAT
puh. 045 657 5421
pentti.hepo-oja@spkoti.fi

Stina Sarén

Stina Sarén

Myyntineuvottelija, KED
puh. 044 768 8107
stina.saren@spkoti.fi

Myymässä, ostamassa? Olen valmis auttamaan Sinua yhdessä elämäsi suurimmassa päätöksessä. Ammattitaitoista ja luotettavaa välittämistä suurella sydämellä, yli neljäntoista vuoden kokemuksella. Kotisi on linnasi!

Ari Antinmaa

Ari Antinmaa

Myyntineuvottelija
puh. 0400 591 111
ari.antinmaa@spkoti.fi

Johanna Vihersaari

Johanna Vihersaari

Myyntineuvottelija
puh. 044 768 8102
johanna.vihersaari@spkoti.fi

Minulla on vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja tavoitteenani on tyytyväiset asiakkaat. Haluan luoda mukavan ja vaivattoman olon myyjälle sekä ostajalle, jotta siitä jäisi hyvä mieli kaikille. Kuuntelen toiveita ja yritän niitä mahdollisuuksien mukaan täyttää. Autan Sinua asunnon etsinnässä sekä saamaan hyvät kaupat asuntoa myydessäsi. Tehdään yhdessä unelmista totta.

Vesa Karonen

Vesa Karonen

Myyntineuvottelija
puh. 044 768 8101
vesa.karonen@spkoti.fi

Asuntomyyjänä tiedostan omat vahvuuteni ja osaan käyttää niitä asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaat ovat minulle tärkeitä, koska he tekevät elämässään suuria päätöksiä ostaessaan asuntoa tai myydessään sitä. Tällöin myös asunnonvälittäjän omat henkilökohtaiset ominaisuudet ovat tärkeitä tällaisessa tilanteessa. Olen luotettava, iloinen, positiivisen asenteen ja pitkäjänteisyyden omaava ihminen. Teen työni rehellisesti, suunnitelmallisesti ja hyvää välitystapaa noudattaen. Minulla on erinomainen paikkatuntemus ympäri Pirkanmaata. Lisäksi minulla on taito käsitellä ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan sekä saada heille se elämän onnellisin päivä jo vaikka heti tänään.

Asun Nokialla golfkentän liepeillä, mikä mahdollistaa erinomaisesti kesäharrastukseni eli golfin. Talvella pelaan tietenkin jääkiekkoa. Muutenkin liikunta ja urheilu ovat olleet lähellä sydäntäni jo pienestä asti. Siinä matkan varrella on myös liikunnanohjaajan tutkinto suoritettuna. Jos siis haluat asioiden menevän sinun asuntotarpeidesi mukaisesti, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään se yhdessä. Sinäkin haluat voittaa.

Janne Lehtonen

Janne Lehtonen

Myyntineuvottelija
puh. 044 906 8711
janne.lehtonen@spkoti.fi

Ari Finnilä

Ari Finnilä

Myyntineuvottelija
puh. 044 739 9420
ari.finnila@spkoti.fi

Kari Viitala

Kari Viitala

Myyntineuvottelija
Toimitilat ja asunnot, myynti / arviointi
puh. 050 525 7000
kari.viitala@spkoti.fi