Raili Lilja

Raili Lilja

Yrittäjä, LKV, HM, Kaupanvahvistaja, IAT-TI
puh. 040 502 9415
raili.lilja@spkoti.fi

Olen asiakaspalvelun ja kiinteistönvälityksen ammattilainen. Minulla on kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon lisäksi useita asunto- ja kiinteistökauppaa tukevia koulutuksia ja osaamista. Vankan kokemuksen ja paikallistuntemuksen vuoksi asiakkaani saavat ajantasaiset tiedot niin asunto-osakkeen arvoon vaikuttavista tekijöistä kuin muistakin kodinvaihtoon liittyvistä asioista.

Haluan palvella Sinua ja perhettäsi sisulla ja sydämellä elämänne suurimmissa kaupoissa. Tyytyväinen asiakas on minulle sydämen asia. Tervetuloa palveltavaksi!

Jutta Saikkonen

Jutta Saikkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
puh. 040 848 5002
jutta.saikkonen@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010 alkaen. Vahva ammattitaito ja aito välittäminen ovat vieneet eteenpäin tyytyväisten asiakkaiden parissa. Vuosien varrella Tampereen alue on tullut tutuksi ja olen saanut olla mukana monen asiakkaani elämän tärkeimmässä kaupassa, toivottavasti myös Sinun.

Merja Lagerstam

Merja Lagerstam

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0400 322 217
merja.lagerstam@spkoti.fi

Löydät minut pääsääntöisesti Lempäälän Sp-Kodin toimipisteestä. Alue on minulle tuttu, asunhan itse Vesilahdella ja viihdyn siellä hyvin. Nautin golf-kentällä olemisesta. Peli vaatii rauhallisuutta ja keskittymiskykyä, mikä sopii luonteelleni paremmin kuin hyvin. Haluan auttaa sinua elämäsi tärkeimmässä kaupassa.

Sari Järvelä

Sari Järvelä

Myyntineuvottelija
puh. 0400 159 005
sari.jarvela@spkoti.fi

Olen asiakaspalvelun vahva ammattilainen.  Yli 25-vuoden kokemus erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä on tuonut paljon kokemusta ja erilaiset esimiestehtävät vahvistaneet osaamistani. Hoidan sinun ja perheesi asuntoasiat luotettavasti, laadukkaasti ja suurella sydämmellä. Olen välittäjä, joka välittää aidosti. 

Taija Haapala

Taija Haapala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
puh. 040 504 9591
taija.haapala@spkoti.fi