Sp-Koti Tuusula-Kerava


Sp-Koti Tuusula-Kerava (Keski-Uudenmaan Asuntokauppa LKV) toimii Itä- ja Keski-Uudellamaalla osana valtakunnallista Säästöpankkien omistamaa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjua. Yrittäjinä ovat pitkään asuntomarkkinoilla mukana olleet Jukka Karppinen (LKV) ja Peter Kristjankroon (LKV). Kiinteistönvälittäjänä toimii Maiju Heinonen (LKV). Toinen toimipisteemme sijaitsee Porvoon keskustassa.

Toimialaamme kuuluu kaikki asumisen, vapaa-ajan asumisen, liikehuoneistojen ja teollisuuskiinteistöjen välittäminen, arviokirjojen ja kauppakirjojen laatiminen sekä asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraukset sekä konsultointipalvelut.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa asunnonvaihtajille luotettavaa, turvallista ja asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua kohtuullisin kustannuksin. Markkinointikanavamme ja apuvälineemme edustavat alan parhaimmistoa.

Oikean hintapyynnön määritteleminen saattaa olla vaikea ja myyjän vastuu kaupan jälkeen ehkä askarruttaa. Kokemuksemme lisäksi meillä on käytettävissämme tuoreimmat kauppahintatilastot sekä kiinteistö- että osakekaupasta. Huolellisesti hoidettu asuntokauppa ja kiinteistökaupassa ennen kaupantekoa suoritettu kuntotarkastus antavat hyvän lähtökohdan turvalliseen kauppaan.

Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa huoneistoa tai kiinteistöä, ota yhteyttä meihin, niin tarjoamme valtakunnallista Sp-Koti-palvelua vankalla ammattitaidolla!

Meillä on todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat (Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimuksen perusteella).

Välityspalkkiomme: osakehuoneistot 3,4 %, omakotitalokiinteistöt 3,7 %, tontit ja vapaa-ajan kiinteistöt 4,2 % sisältäen arvonlisäveron 24 %.

 

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Keski-Uudenmaan Asuntokauppa LKV
Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula
y-tunnus: 2174153-7
tuusula@spkoti.fi
k
erava@spkoti.fi

Olemme avoinna pääsääntöisesti ma-to 10 - 16.30 ja pe 10 - 15.
Tervetuloa!

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet