Aimo Köpsi

Aimo Köpsi

Toimitusjohtaja, LKV
puh. 050 532 0905
aimo.kopsi@spkoti.fi

Toimin paikallisena yrittäjänä maanlaajuisessa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa Vantaalla ja Nurmijärvellä. Olen työskennellyt kiinteistönvälitystehtävissä pääkaupunkiseudulla kohta 30 vuoden ajan, joten voidaan kai sanoa, että kukas ne paikalliset kodit tuntee paremmin, kuin paikallinen välittäjä. Meiltä saat yksilöllistä ja reilua palvelua. Työskentelemme asiakkaan parhaaksi. Ota yhteyttä niin kerron lisää. 

Aarre Salminen

Aarre Salminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAt
puh. 040 582 5042
aarre.salminen@spkoti.fi

Olen syntyperäinen vantaalainen ja olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa kohta 30 vuotta. Kiinteistönvälitysalalla olen toiminut viimeiset reilut 20 vuotta. Monipuolinen kokemukseni myynnissä ja markkinoinnissa ja sieltä saamani asiakasverkostot yhdistettynä hyvään paikallistuntemukseen antavat asiakkailleni turvallisen pohjan onnistuneeseen asuntokauppaan.

Erja Toivanen

Erja Toivanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0400 359 179
erja.toivanen@spkoti.fi

Olen positiivinen, luotettava ja ammattitaitoinen. Asiakkailtani saamani palaute pitää energisyyttäni yllä. Hersyvä nauruni saa toivottavasti sinunkin päiväsi aurinkoisemmaksi.  Autan mielelläni kaikissa kodin ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa.  Minulla on myös vankka 20 vuoden kokemus eri-ikäisten kiinteistöjen myymisestä, sillä se vaatii tänä päivänä asiantuntemusta. Tutuimpia minulle ovat Itä-Vantaan ja Keravan alueet. Koulutukseltani olen metsänhoitaja, joten vapaa-aikanani liikun mielelläni luonnossa.

Ota yhteyttä milloin vain ja sovitaan tapaaminen!

Pekka Savela

Pekka Savela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI
puh. 0400 292 567
pekka.savela@spkoti.fi

Olen syntyperäinen vantaalainen, siirryin kiinteistövälitysalalle yli 25 vuoden IT-alalla vietetyn yritysjohto- ja yrittäjäuran jälkeen. Olen viihtynyt monipuolisissa kiinteistövälitystehtävissä loistavasti, sillä niissä koen voivani hyödyntää hankkimaani elämän-/myyntikokemusta juuri oikeaksi tuntemallani tavalla. Kunnia-asiani on löytää asiakkailleni kaikilta osin paras mahdollinen ratkaisu.

Ota yhteyttä ja aloitetaan työ sinulle sopivan ratkaisun löytämiseksi!

Eeva Lönnberg

Eeva Lönnberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja
puh. 040 595 3703
eeva.lonnberg@spkoti.fi

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla yli 20 vuotta, josta suurimman osan myyntipäällikkönä. Toimeksiannot olen hoitanut pitkäjänteisesti ja periksi antamattomasti. Tuloksena on ollut tuhansia onnistuneista asuntokauppoja. Asiakastyytyväisyydestä on osoituksena se, että asiakkaat ovat aina uudestaan kääntyneet puoleeni asuntoasioissa.

Monipuoliseen kokemukseeni luottaen odotan hyviä tuloksia myös tuleville asuntojen ostajille ja myyjille.

Toiminta-alueeni on Uusimaa. Haluan käyttää asiantuntemustani suuren, valtakunnallisen ja dynaamisen organisaation, Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjun jäsenenä. Toimimme yhteistyössä Nooa Säästöpankin kanssa.

Ota yhteyttä harkitessasi asunnon vaihtoa. Haetaan sinulle paras vaihtoehto yhdessä!

Timo Hongisto

Timo Hongisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
puh. 0400 465 741
timo.hongisto@spkoti.fi

Työssäni en luovuta koskaan ja vien sovitut asiat loppuun. Annan asiakkailleni lupauksen ja toimin sen mukaisesti. Autan sinua kotisi myymisessä. Olen tavoitettavissa myyjän ja ostajan puolelta jatkuvasti. Annan kaiken panokseni oman asuntosi myyntiin, sekä saat konkreettista tukea uuden asunnon hankintaan. Ole yhteydessä - näyttöä on 17 vuoden kokemuksella.

Ritva Korhonen

Ritva Korhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 045 189 5730 
ritva.korhonen@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjä jo lähes 20 vuotta, matka on ollut antoisa ja tuonut lämpimiä muistoja niin asiakkaista kuin onnistumisistakin. Ammattitaito ja koulutus on itsestäänselvyys , kuten myös luottamus ja välittäminen alueen asiantuntijana. Sp-Kodin asiakkaana olet minulle tärkeä ja kun saan palvella sinua on palkintoni. Ota yhteyttä niin lähdetään toteuttamaan unelmaasi.

Tiina Räsänen

Tiina Räsänen

Myyntineuvottelija
puh. 040 124 7472
tiina.rasanen@spkoti.fi

Olen asunut Vantaalla kohta parikymmentä vuotta, jolloin kaupunki on tullut tutuksi niin länsi- kuin itäpuolelta. Yli 12 vuoden ura yksityisyrittäjänä on puolestaan opettanut, miten tärkeää on asiakaspalvelu. Asiakkaan arvostaminen, hänen toiveidensa kuuleminen ja huomioonottaminen on minulle sydänasia. Teen työtäni luottamuksella, ammattitaidolla ja periksiantamattomuudella - tavoitteenani tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat muillekin.

Minulla on silmää myös sisustamiseen, joten tarvittaessa voin antaa stailausvinkkejä.

Savokarjalaisesta taustastani huolimatta minulta sujuu ruotsin ja englannin kieli sekä venäjän fraasit. Talar svenska, speaks English.

Yhteistyö alkaa yhteydenotosta.

Marja Niskanen

Marja Niskanen

Myyntineuvottelija
puh. 045 648 3521
marja.niskanen@spkoti.fi

On kunnia-asia olla mukana asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa ja isoissa päätöksissä!  Hoidan asunnon myyntiin ja vaihtoon liittyvät asiat alusta loppuun asiakaslähtöisesti, luottamuksella ja tehokkaasti sekä pidän teidät ajan tasalla kaikissa asuntokaupan vaiheissa. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja tärkein tavoitteeni on tyytyväinen asiakas! Ota yhteyttä, tervetuloa asiakkaakseni!