Uuden asunnon ostaminen

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen ostaaksesi omistusasunnon, sitä varten me olemme olemassa. Selvitämme asiat puolestasi ja käännämme ne selkokielelle, ettei mitään vahingossakaan jää pimentoon. Anna meidän tehdä unelmistasi totta.

Sinä voit puolestasi keskittyä miettimään millainen on unelmiesi koti. Missä se sijaitsee? Onko se vanha vai uusi, pieni vai suuri… Vaihtoehtoja on runsaasti. Tutustu huolella tarjolla oleviin kohteisiin, käy useammassa esittelyssä ja vertaile vaihtoehtoja.

Seuraavaksi kannattaa hoitaa rahoitus kuntoon. Säästöpankista saattarjouksen hyvän mielen asuntolainasta. Se mahdollistaa murheiden nurkkaan heittämisen ja elämästä nauttimisen. Halutessasi voit pyytää asuntolainatarjouksen useammallekin eri summalle. Pankin toimihenkilö selvittää kaikki lainaan liittyvät asiat puolestasi ja laskee sen todelliset kulut korkoineen.

Kun löydät unelmiesi kodin, me avustamme sinua tekemään oikeanlaisen tarjouksen. Sen pohjalta niin sinun kuin asunnon omistajankin on turvallista tehdä päätöksensä.